Veel gestelde vragen

Klik op de vragen hieronder voor de antwoorden

Wie is EcomStream?

EcomStream is een Nederlands bedrijf en biedt optimalisatie van (omnichannel) betaaloplossingen en checkout flow optimalisatie voor (voornamelijk Twinkle100) merchants in verschillende branches. EcomStream onderscheidt zich door tegen veel lagere kosten een optimale klantbeleving te realiseren met betrekking tot de betaaloplossing, maar ook met betrekking tot de checkout pagina’s.

Wat is de expertise van EcomStream?

EcomStream hanteert een best practice methode waarbij de huidige kosten van de betaaloplossing en de klantbeleving in de checkout onder de loep worden genomen.

De optimalisatieservice voor de betaaloplossing is gericht op een betere klantbeleving en kostenbesparingen. Dit draagt direct bij aan het ondernemersresultaat.

De checkout optimalisatie service verbetert de klantbeleving van de checkout voor een betere conversie. Met de usability onderzoeken van het Baymard Institute en de UX/UI onderzoeken van NN/G wordt een advies met verbeterpunten gegenereerd. 

Heeft het zin om mijn betaaloplossing te optimaliseren (benchmarken)?

Je laat waarschijnlijk geld liggen. De markt van betaaloplossingen is enorm prijs competitief.
EcomStream realiseert vaak besparingen van > 30% na een benchmark traject. Het is een weinig transparante markt, maar hoe lager de kosten van de betaalprovider, hoe hoger het rendement over je conversie. De kans is groot dat je met een benchmark door een specialist enorme besparingen kunt realiseren.

Kan ik mijn RFP (tender) uitbesteden aan EcomStream?

Ja, EcomStream kan het gehele RFP (tender) proces voor je uit handen nemen. Van het in kaart brengen van de bestaande situatie, het produceren van het RFP document tot en met de onderhandelingen en onboarding. Deze service wordt volledig afgestemd op de commerciële, functionele en financiële doelstellingen van jouw bedrijf.

Wat is checkout flow optimalisatie?

De klantbeleving van de online checkout is belangrijk. Het wordt vaak onderschat.

Je klant heeft zijn keuze al gemaakt en wil graag snel en gemakkelijk, betaald, de winkel weer verlaten. Het optimaliseren van je checkout begint met een gedetailleerde assessment van het afrekenproces. Dit kan van grote waarde zijn voor jouw bedrijf en voor jouw klanten. Lees meer over dit onderwerp in dit artikel op Frankwatching.

In één zin, waarom zou ik met EcomStream in zee moeten gaan?

Je gaat meer verkopen tegen lagere kosten.

Z

Klant referenties

SSL Certificates