u

Veel gestelde vragen

Klik op de vragen voor de antwoorden

Wie is EcomStream?

EcomStream is een Nederlands bedrijf en biedt checkout funnel optimalisatie voor (voornamelijk Twinkle100) merchants in verschillende branches. Wij onderscheiden ons door tegen veel lagere kosten een optimale online klantbeleving te realiseren met betrekking tot uw check-out pagina en online betaaloplossing.

Wat is jullie expertise?

EcomStream hanteert een best practice methode waarbij we de bestaande klantbeleving op uw site onder de loep nemen en met de inzichten van de Google OnPage optimalisatie criteria, de usability onderzoeken van het Baymard Institute en de UX/UI onderzoeken van NN/G tot een advies komen. Wij zullen ook de winners in de online klantbeleving van uw voornaamste concurrenten meenemen in onze analyses en in ons advies. 

Wat is checkout optimalisatie?

De klantbeleving van uw online checkout is belangrijk. Het wordt vaak onderschat.

Uw klant heeft zijn keuze al gemaakt en wil graag snel en gemakkelijk, betaald, de winkel weer verlaten. Het optimaliseren van uw checkout begint met een gedetailleerde assessment van het afrekenproces. Dit kan van grote waarde zijn voor u en uw klanten. Lees meer over dit onderwerp in dit artikel op Frankwatching.

Heeft het zin om een benchmark uit te voeren op mijn betaaloplossing?

U laat waarschijnlijk geld liggen. De markt van betaaloplossingen is enorm prijs competitief.
EcomStream realiseert vaak besparingen van > 30% na een benchmark traject. Het is een weinig transparante markt, maar hoe lager de kosten van de betaalprovider, hoe hoger het rendement over uw conversie. De kans is groot dat u met een benchmark door een specialist enorme besparingen kunt realiseren.

Kan ik mijn RFP (tender) uitbesteden aan EcomStream?

Ja, EcomStream kan het gehele RFP (tender) proces voor u uit handen nemen. Van het in kaart brengen van de bestaande situatie, het produceren van het RFP document tot en met de onderhandelingen en onboarding. Deze service wordt volledig afgestemd op uw commerciële, functionele en financiële doelstellingen.

In één zin, waarom zou ik met jullie in zee moeten gaan?

U gaat meer verkopen tegen lagere kosten.

FAQ met betrekking tot, optionele, technische implementatie:

Waarom wordt mijn site in het buitenland geoptimaliseerd?

Ons doel is om u concurrerend te houden ten opzichte van de dominante spelers in uw marktsegment. Dit realiseren we middels meer efficiency en een lagere “cost of ownership” voor u. De locaties waar wij developen kennen een lagere “cost of living” en een grotere selectie aan deskundige developers.

Waar wordt het werk uitgevoerd?

EcomStream werkt met geselecteerde design en development teams in India, Roemenië en Oekraïne. De benchmarking en optimalisatie service van betaaloplossingen wordt uitgevoerd vanuit Nederland.

Hoe verloopt de communicatie dan?

Alle klantcommunicatie verloopt via EcomStream in Nederland. Ook het optimalisatie advies op maat vindt plaats vanuit Nederland en met de context van de Nederlandse E-commerce markt als uitgangspunt. Daarnaast is ook uw contract direct met EcomStream BV.

Pin It on Pinterest

Share This
SSL Certificates