u

Veel gestelde vragen

Klikt u op de vragen hieronder voor de antwoorden

Wie is EcomStream?

EcomStream is een Nederlands bedrijf en biedt web development en full-funnel optimalisatie voor online ondernemers in het MKB. Wij onderscheiden ons door tegen veel lagere kosten een optimale online klantbeleving te realiseren, van uw landingspagina tot en met uw check-out pagina en online betaaloplossing.

Wat is jullie expertise?

EcomStream hanteert een best practice methode waarbij we de bestaande klantbeleving op uw site onder de loep nemen en met de inzichten van de usability onderzoeken van bijvoorbeeld het Baymard Institute en de UX/UI onderzoeken van NN/G tot een advies komen. Wij zullen ook de winners in de online klantbeleving van uw voornaamste concurrenten meenemen in onze analyses en in ons advies. Daarna implementeren we en testen we het resultaat. Deze werkwijze hanteren wij voor nieuwe sites als wel voor optimalisatie projecten.

Waar wordt het werk uitgevoerd?

EcomStream werkt met geselecteerde design en development teams in India, Roemenië en Oekraïne.

Mag ik zelf bepalen welke locatie?

In principe wel. Als u zelf een voorkeur heeft dan houden we daar graag rekening mee.

Waarom wordt mijn site in het buitenland ontwikkeld/geoptimaliseerd?

Ons doel is om u concurrerend te houden ten opzichte van de dominante spelers in uw marktsegment. Dit realiseren we middels meer efficiency en een lagere cost of ownership voor u. De locaties waar wij developen kennen een lagere “cost of living” en een grotere selectie aan deskundige developers.

Hoe verloopt de communicatie dan?

Alle klantcommunicatie verloopt via EcomStream in Nederland. Ook het optimalisatie advies op maat vindt plaats vanuit Nederland en met de context van de Nederlandse E-commerce markt als uitgangspunt. Daarnaast is ook uw contract direct met EcomStream BV.

Hoe wordt de kwaliteit gewaarborgd?

Als klant krijgt u zelf toegang tot de development omgeving en u kunt dus zelf real-time meekijken met de voortgang van de nieuwe site of optimalisaties. We zetten het project pas live als u akkoord bent met het resultaat, niet eerder. U ontvangt ook dán pas een factuur, niet eerder.

Hoe voorzien jullie mij van een betaaloplossing?

Een conversie is pas daadwerkelijk een conversie als de omzet daadwerkelijk op uw bankrekening staat. EcomStream integreert uw betaalpagina in uw webwinkel en koppelt alle betaalmethoden voor een optimale klantbeleving voor uw klanten. Tevens kunnen wij u adviseren omtrent de meest geschikte betaaloplossing en/of payment service provider en zelfs het gehele proces van “onboarding” bij een payment service provider uit handen nemen. U kunt zelfs kiezen voor een volledig beheerde dienst waarbij we uw betaaloplossing blijvend optimaliseren. De details over deze dienst vindt u hier.

In één zin, waarom zou ik met jullie in zee moeten gaan?

U gaat meer verkopen tegen lagere kosten.

Pin It on Pinterest

WhatsApp WhatsApp
SSL Certificates