Interim opdrachten

Voor bedrijven die tijdelijk onderbezet zijn en een projectmanager nodig hebben om snel invulling te geven aan de extra vraag. Iemand die specifieke payments ervaring uit eerdere (transformatie)projecten meebrengt, direct inzichten biedt en helpt om uitdagingen te tackelen. Op het gebied van vendor management, implementatie, transformatie, sourcing en procurement.

Iemand die als business analist meehelpt om de wensen en eisen van de stakeholders van de business units te vertalen naar praktisch uitvoerbare taken, zodat de organisatie weloverwogen beslissingen kan nemen.

Een specialist ter overbrugging van zwangerschaps-/vaderschapsverlof en op basis van een vast, of flexibel, budget beschikbaar is om deze periode in te vullen.

 

Is een van de volgende situaties op jou van toepassing?

 

Ik wil mijn betaalinfrastructuur laten doorlichten door een expert. Iemand die voor mijn organisatie, met een frisse objectieve blik, deskundige kennis aan tafel brengt. We moeten slagvaardig blijven, alles draait hier om conversie.

We zijn van plan om ons bestaande e-commerceplatform opnieuw te transformeren en hebben expertise nodig om de bijbehorende online betaaloplossing te implementeren.

We zitten midden in een replatforming-project, maar zijn de implementatie van de betaaloplossing eigenlijk vergeten mee te nemen in ons plan..

Onze organisatie heeft gekozen voor een nieuwe omnichannel betaaloplossing en we hebben een gespecialiseerde projectmanager nodig om dit uit te rollen, online en ook naar alle vestigingen.

Er is gekozen voor een marketplace betaaloplossing om nieuwe segmenten aan te boren. Dit moet voldoen aan de noodzakelijke compliance en worden geïmplementeerd.

Ons product of onze dienst is kwetsbaar voor veel fraude en/of chargebacks. Om grip te houden op de situatie hebben we behoefte aan hands-on support om de betaalstroom gezond te houden.

Ik las laatst over multi-vendor – of payment orchestration – oplossingen en ik zou dit graag in overweging nemen. Ik wil er zeker van zijn dat we hier geen lucratieve kans mislopen.

We zijn de hele checkout flow aan het updaten en hebben een projectmanager nodig om hier handen en voeten aan te geven. We gaan hier geen vaste kracht aan koppelen om dit te implementeren.

 

Z

Client references