Dit is wat klanten zeggen

3 januari 2022

Ramon heeft ons met zijn kennis en expertise zeer goed geholpen in de kostenoptimalisatie van onze PSPs. Gedegen en gestructureerd advies en daarnaast zeer flexibel mbt ondersteuning tijdens het gehele proces.

Frank Haenen

Webshop Manager, vidaXL

8 september 2021

“Ramon van EcomStream heeft veel expertise of het gebied van betaaloplossingen en Payment Service Providers. We hebben voor onze online betaaloplossingen forse besparingen gerealiseerd waar we nog jaren profijt van zullen hebben. Win/win situatie gezien no cure no pay.”

Ruiz Quaedvlieg

Financial Controller, TopVintage

7 december 2020

Ramon heeft ons persoonlijk, professioneel geholpen met de optimalisatie van onze betaalprocessen. Kunde en snelle, directe communicatie onderstreept de fijne samenwerking. Bedankt voor de reeds geboekte resultaten!

Pieter-Jan Schutte

Co-owner, Suitable

18 augustus 2020

Ramon heeft verstand van zaken en reageert snel, duidelijk en netjes. Hij beloofd niets wat hij niet waar kan maken en zorgt op een professionele manier voor een mooie uitkomst. Dank daarvoor!

Bob Rongen

Finance , Betersport

19 april 2020

“Ramon heeft ons geholpen bij het heronderhandelen met onze payment provider. Zeer prettig en met goed resultaat.”

Mark van Dorp

Founder, Dealconomy

11 februari 2020

“Mede dankzij de kennis en vasthoudendheid van Ramon kunnen wij onze klanten weer beter en goedkoper van dienst zijn. Bedankt voor de hulp Ramon!”

Kees Westerweele

Finance Director - CFO, Bax Music

14 Augustus 2019

“Snel, professioneel en een succesvolle samenwerking. Ik ben van mening dat Ramon Helwegen veel te bieden heeft om de kosten van een bedrijf te optimaliseren als het gaat om de tarieven van een betaalprovider (PSP), maar dat niet alleen. Zijn benchmarkrapportage was een eye-opener en leidde tot een succesvolle heronderhandeling van het contract met onze bestaande PSP. Dit resulteerde in een besparing van 50%. We bevelen zijn diensten graag aan elk bedrijf dat actief is in e-commerce aan, het zal zeker waarde toevoegen aan uw organisatie.”

Mónika Török

Finance Process Expert, BungalowNet Group

6 februari 2019

“Wij zijn zeer tevreden met de inzet, werkzaamheden, ideeën van Ecomstream. Ramon Helwegen denkt goed en to-the-point mee en komt zo nodig met suggesties. Vanwege de lagere kosten levert het ons een prettiger kostenplaatje op.”

Derk Brouwer

Eigenaar, ProvAzur

6 november 2018

“Ramon heeft een geweldige consultancy job bij ons gedaan. Hij analyseerde ons contract met onze Payment Service Provider (PSP) en heeft ons inhoudelijk ondersteund om ons contract opnieuw te onderhandelen. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke besparing van >30% op onze jaarlijkse kosten voor onze betaaloplossing. Ramon levert vergaande kennis en inzichten wat ons enorm heeft geholpen. Ik zou zijn diensten aanbevelen aan iedereen die geld wil besparen met zijn betaaloplossing. Bovenal houdt Ramon zich aan zijn beloftes en hoeft niet achterna te worden gezeten, hij is het proactieve type.”

Karel Vos

Managing Director, BookIt

Z

Klant referenties