w

Dit is wat klanten zeggen

“Snel, professioneel en een succesvolle samenwerking. Ik ben van mening dat Ramon Helwegen veel te bieden heeft om de kosten van een bedrijf te optimaliseren als het gaat om de tarieven van een betaalprovider (PSP), maar dat niet alleen. Zijn benchmarkrapportage was een eye-opener en leidde tot een succesvolle heronderhandeling van het contract met onze bestaande PSP. Dit resulteerde in een besparing van 50%. We bevelen zijn diensten graag aan elk bedrijf dat actief is in e-commerce aan, het zal zeker waarde toevoegen aan uw organisatie”.

Mónika Török

Finance Process Expert, BungalowNet Group

“Ramon heeft een geweldige consultancy job bij ons gedaan. Hij analyseerde ons contract met onze Payment Service Provider (PSP) en heeft ons inhoudelijk ondersteund om ons contract opnieuw te onderhandelen. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke besparing van >30% op onze jaarlijkse kosten voor onze betaaloplossing. Ramon levert vergaande kennis en inzichten wat ons enorm heeft geholpen. Ik zou zijn diensten aanbevelen aan iedereen die geld wil besparen met zijn betaaloplossing. Bovenal houdt Ramon zich aan zijn beloftes en hoeft niet achterna te worden gezeten, hij is het proactieve type.”

Karel Vos

Managing Director, BookIt

“Wij zijn zeer tevreden met de inzet, werkzaamheden, ideeën van Ecomstream. Ramon Helwegen denkt goed en to-the-point mee en komt zo nodig met suggesties. Het feit dat de werkzaamheden (programmeerwerk op de site) in het buitenland worden gedaan levert geen merkbaar probleem op, maar levert daarentegen – vanwege de lagere kosten – een prettiger kostenplaatje op”.

Derk Brouwer

Eigenaar, ProvAzur

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp WhatsApp
SSL Certificates