Selectie en optimalisatie van de betaaloplossing

De inrichting van de betaaloplossing heeft je primaire aandacht nodig. De markt voor betaaloplossingen is extreem prijsgedreven en biedt veel onderhandelingsruimte bij het vergelijken van PSP’s. Maar wat is het verschil in servicemodellen en performance? Welke betaalmethoden zijn voor jouw onderneming relevant en wat is de allerbeste prijs die je kunt krijgen?

Het kiezen van een betaalprovider voor het optimaliseren van je online (of omnichannel) betaaloplossing is een tijdrovende klus. Een klant verliezen gedurende het afrekenproces is doodzonde en teveel betalen voor betaalmethoden is dat ook. Overweeg daarom om een onafhankelijke specialist in te zetten die je hierbij helpt.

Benchmarks (no cure - no pay)

Laat EcomStream je betaaloplossing vergelijken met de huidige markttarieven en deze vanuit kostenoogpunt analyseren. Krijg je waar voor je geld bij je bestaande provider?

De benchmark analyses van EcomStream zijn gebaseerd op een database van actuele markttarieven van alle toonaangevende betaalproviders en aanbieders van betaalmethoden.

RFP (tender) management

Laat EcomStream het volledige RFP / aanbestedingstraject managen voor het selecteren van de meest geschikte betaaloplossing (PSP).

De business- en financiële doelstellingen van de organisatie zijn altijd het uitgangspunt. Bijvoorbeeld performance verbetering, kostenbesparing en extra functionaliteiten om meer omzet te genereren.

Vendor Management as-a-service

In optimalisatietrajecten van betaaloplossingen werkt EcomStream steeds vaker met klanten voor de langere termijn. Je hebt deze specialistische kennis namelijk niet dagelijks nodig maar je wilt er wel graag op ieder moment een beroep op kunnen doen. En je wilt er ook zeker van zijn dat je aanspraak maakt op actuele kennis. Met onafhankelijke (externe) expertise ben je flexibel en is het resultaat direct rendabel.

Dankzij de actuele kennis ben je atijd up-to-date. Nooit meer het gevoel dat het ergens anders beter kan. Zit je nog wel goed? Is er een betere oplossing? Zijn de tarieven nog wel scherp? De payments markt is dynamisch en kennis verouderd snel. Daarom is het vaak beter om deze kennis scherp te houden en extern te betrekken. Je doet een beroep op actuele onafhankelijke expertise, en alleen op het moment dat jij het nodig hebt. Zie het als “vendor management-as-a-service”.

Z

Klant referenties

SSL Certificates