Online Betaaloplossingen

Het optimaliseren van uw online betaaloplossing is een tijdrovende klus. De favoriete betaalmethoden van consumenten per land en business segment zijn zeer verschillend en een klant verliezen gedurende het afrekenproces is doodzonde. Dit is waarom de inrichting van uw betaaloplossing uw primaire aandacht nodig heeft.

De markt voor betaaloplossingen is extreem prijsgedreven. en biedt u veel onderhandelingsruimte. Maar wat is het verschil in servicemodellen en performance? Welke betaalmethoden zijn voor uw onderneming relevant en wat is de allerbeste prijs die u kunt krijgen?

Schakel ons in om uw bestaande betaaloplossing te benchmarken, te vergelijken met de marktleiders in uw business segment en ter optimalisatie te analyseren.

Laat ons u helpen om de meest geschikte betaaloplossing te selecteren voor uw product of service en ervoor zorgen dat u kwaliteit krijgt en waar voor uw geld.

Uw check-out is cruciaal. Laat ons het bestaande afrekenproces in uw webwinkel analyseren, met een optimale klantbeleving en een betere conversie tot gevolg.

Ondersteunde Betaalmethoden (op alfabetische volgorde)

Afterpay, Alipay, American Express, ApplePay, Bancontact (MrCash), Bitcoin, Boku, CartaSi, CarteBleue, CashU, DaoPay, DirectDebit, Entercash, EPS, Giropay, iDEAL, JCB, Klarna, Maestro, MasterCard, Mopay, P24, PayPal, Paytrail, Postepay, PostFinance, SofortBanking, Sofortüberweisung, Tenpay, Trustly, UnionPay, Visa Debit, Visa Electron, Visa, VPay, WeChat, Yandex

Pin It on Pinterest

WhatsApp WhatsApp
SSL Certificates