Checkout optimalisatie en Betaaloplossingen

Het kiezen van een betaalprovider of het optimaliseren van uw online betaaloplossing is een tijdrovende klus. De favoriete betaalmethoden van consumenten per land en business segment zijn zeer verschillend en een klant verliezen gedurende het afrekenproces is doodzonde. Dit is waarom de inrichting van uw betaaloplossing uw primaire aandacht nodig heeft.

De markt voor betaaloplossingen is extreem prijsgedreven. en biedt u veel onderhandelingsruimte bij het vergelijken van PSP’s. Maar wat is het verschil in servicemodellen en performance? Welke betaalmethoden zijn voor uw onderneming relevant en wat is de allerbeste prijs die u kunt krijgen?

Schakel EcomStream in om uw betaaloplossing te benchmarken, te vergelijken met de marktleiders in de markt en na analyse te optimaliseren.

Laat EcomStream u helpen om de meest geschikte betaalprovider te selecteren voor uw product of service en ervoor zorgen dat u kwaliteit krijgt en waar voor uw geld.

Uw check-out is cruciaal. Laat EcomStream het bestaande afrekenproces in uw webwinkel analyseren, met een optimale klantbeleving en een betere conversie tot gevolg.

Uit de media 😄

Merchant Account Support en 4-STEP Managed Services voor uw online betaaloplossing

1

ANALYSEREN & OPTIMALISEREN

EcomStream zorgt ervoor dat het risico van een gemiste conversie gedurende de check-out zo veel mogelijk wordt beperkt. Enkele voorbeelden:

Het bepalen van de juiste payment mix van betaalmethoden op uw betaalpagina. Inclusief de “local winners” in uw betreffende markt segment of -niche zodat we uw klanten in staat te stellen met hun favoriete betaalmethode te betalen.

Het toevoegen van online wallets om het betaalgemak te bevorderen.

Geef uw klanten vertrouwen en zorg ervoor dat zij zonder keer op keer hun kaartgegevens in te hoeven voeren, toch kunnen betalen.

Uitbetaling van zo veel mogelijk valuta’s als “like-for-like” om de extra kosten van wisselkoersen te beperken.

Het uitwerken van risicospreiding wanneer het volume toeneemt, en om uw uitbetalingen veilig te stellen.

2

BOUWEN & INTEGREREN

EcomStream kan een end-to-end gateway integratie service leveren zodat u betalingen kunt accepteren.

Bijvoorbeeld middels hosted betaalpagina’s met iframes of lightboxes:

iFrames: met een iFrame kunt u eenvoudig een hosted betaalpagina in uw website plaatsen. Dit zorgt voor een onbezorgde klantbeleving voor uw klanten terwijl u de veiligheidsaspecten buiten de deur houdt.

Lightboxes: Met een Lightbox zorgt u ervoor dat de hosted betaalpagina wordt uitgelicht, waardoor de klantbeleving verder verbeterd.

Ondersteuning van “tokenized” betalingen.

Veiligheid: De oplossing voorzien van flexible 3D.

3

LEVEREN MERCHANT ACCOUNT

Het gehele proces, van het applicatie proces tot en met de acceptatie, kan voor u uit handen worden genomen.

Solide multi-currency support om in 178 valuta’s betalingen van uw klanten te accepteren. Daarnaast worden de volgende valuta’s ondersteunt voor uitbetaling:

AED, AUD, BRL, CAD, CHF, CZK, DKK, EGP, EUR, GBP, HKD, JPY, NOK, NZD, PLN, RUB, SAR, SEK, SGD, UAH, USD, ZAR.

4

BESPREKEN & AANPASSEN

De prestaties van de betaaloplossing kunnen voortdurend worden geanalyseerd. Zowel de front-end (betaalpagina) en back-end (processing acceptance rate) performance. De analyse wordt opvolgend met u besproken.

Daarna optimaliseren we in samenspraak de set-up om uw conversie verder te maximaliseren.

Keer op keer voor u, om MEER te VERKOPEN tegen LAGERE KOSTEN.

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp WhatsApp
SSL Certificates