Dit is wat we kunnen

 

t

Website audits en klantbelevings checks

Checks, benchmarks en rapportages. Wat zou u kunnen verbeteren?

Nieuwe conversiegerichte websites & webwinkels

Op maat gemaakte- moderne ontwerpen, van PSD naar HTML.

Re-design voor een betere klantbeleving

Update uw bestaande site naar optimaal.

Design optimalisaties naar best practice

Ga voor het beste. Ga voor conversie optimalisatie.

Mobiele apps Android/iOS/PWA

Google zegt “It’s mobile first”. Wij zorgen ervoor dat u klaar bent.

Plug-in ontwikkeling

Om uw back office en CMS efficiënter te maken

Integreren van uw betaalprovider

Het aansluiten van uw PSP naar keuze, via plug-in of API.

Volledig beheerde betaaloplossingen

Volledig benchmarking en 4-STEP Managed Services.

Z

EcomStream, voor een hogere kwaliteit tegen lagere kosten

EcomStream is een Nederlands bedrijf en is gespecialiseerd in E-commerce ontwerp, ontwikkeling- en full-funnel conversie optimalisatie services ondersteund door een geselecteerd team van de beste nearshored en offshored designers en software developers. EcomStream staat voor kwaliteit, ontzorging en lage kosten. Onze portfolio omvat ook advies en optimalisatie van uw check-out en online betaaloplossing waardoor wij uw site end-to-end kunnen optimaliseren. Dankzij ons efficiënte organisatiemodel, kunnen wij de behaalde kostenvoordelen direct aan u doorgeven.

Hoe werken wij?

EcomStream uit Zeist is een Nederlands bedrijf dat tegen buitengewoon concurrerende tarieven websites en webwinkels bouwt en optimaliseert voor een betere conversie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een select groepje getalenteerde ontwikkelaars uit India, Roemenië en Oekraïne. Zeer kundige techneuten die het precies zo maken als gewenst, en waarbij het resultaat pas goed is als ú zegt dat het resultaat goed is.

Het project wordt van begin tot eind door EcomStream gemanaged. Wij doen met u de intakegesprekken (in het Nederlands), adviseren u over conversie optimalisatie, brengen alle behoeften in kaart en zorgen op de achtergrond voor de aansturing van de ontwikkelaars. Want u hoeft natuurlijk niet zelf met hen in technisch overleg, dat doet EcomStream voor u. Ook uw contract is direct met EcomStream BV. U kunt de voortgang van uw site of optimalisatie natuurlijk wél zelf volgen in de afgeschermde ontwikkelomgeving.

Wij bieden u dus een ontzorgde service waarbij een hoge kwaliteit wordt gecombineerd met fors lagere kosten. Deze combinatie helpt u als online ondernemer om eindelijk wél die geoptimaliseerde website of webwinkel te realiseren, waarvan u altijd droomde maar die voorheen gewoon te duur was. Uw bezoekers zullen u dankbaar zijn!

Pin It on Pinterest

WhatsApp WhatsApp
SSL Certificates