Dit is EcomStream

 

t

Website audits en klantbelevings checks

Checks, benchmarks en rapportages. Wat zou u kunnen verbeteren?

Re-design voor een betere klantbeleving

Update uw bestaande site naar optimaal.

Design optimalisaties naar best practice

Ga voor het beste. Ga voor conversie optimalisatie.

Integreren van uw betaalprovider

Het aansluiten van uw PSP naar keuze, via plug-in of API.

Uitgebreide checkout optimalisatie

Voor een betere klantbeleving tijdens het online betaalproces.

Volledig beheerde betaaloplossingen

Volledig benchmarking en RFI/RFP managed services.

Z

EcomStream, een hogere kwaliteit tegen lagere kosten

EcomStream is een Nederlands bedrijf en is gespecialiseerd in full-funnel conversie optimalisatie services ondersteund door een geselecteerd team van de beste nearshored en offshored designers en software developers. EcomStream staat voor kwaliteit, ontzorging en lagere kosten. Onze portfolio omvat ook advies en optimalisatie van uw check-out en betaaloplossing waardoor wij uw site end-to-end kunnen optimaliseren. Dankzij ons efficiënte organisatiemodel, kunnen wij de behaalde kostenvoordelen direct aan u doorgeven.

Hoe werken wij?

EcomStream uit Zeist is een Nederlands bedrijf dat tegen buitengewoon concurrerende tarieven zorgt voor een betere conversie ratio. De portfolio strekt zich uit tot en met optimalisatie van uw check-out en uitgebreide benchmarking van uw betaaloplossing. We noemen dit full-funnel optimalisatie, voor een betere klantbeleving tegen lagere kosten.

Technische ondersteuning voor optimalisaties. Om u concurrerend te houden wordt gebruik gemaakt van een select team getalenteerde software ontwikkelaars uit India, Roemenië en Oekraïne. Zeer kundige techneuten die het precies zo maken als gewenst, en waarbij het resultaat pas goed is als ú zegt dat het resultaat goed is.

Het project wordt van begin tot eind door EcomStream gemanaged, vanuit Nederland. Wij doen met u de intakegesprekken (in het Nederlands), adviseren u over conversie optimalisatie, brengen alle behoeften in kaart en zorgen op de achtergrond voor de aansturing van de ontwikkelaars. Want u hoeft natuurlijk niet zelf met hen in technisch overleg, dat doet EcomStream voor u. Ook uw contract is direct met EcomStream BV. U kunt de voortgang van uw site of optimalisatie natuurlijk wél zelf volgen in de afgeschermde ontwikkelomgeving.

Checkout optimalisatie en betaaloplossingen. De diensten met betrekking tot betaaloplossingen, zoals het benchmarken van uw check-out en betaaloplossing, worden volledig vanuit Nederland uitgevoerd en hiermee wordt de klantbeleving in uw checkout verbeterd en worden forse besparingen gerealiseerd die direct bijdragen aan uw financieel resultaat. Kijk vooral even op deze pagina voor klant referenties.

EcomStream biedt u een ontzorgde service waarbij een hoge kwaliteit wordt gecombineerd met fors lagere kosten. 

Pin It on Pinterest

Share This
SSL Certificates Secured By miniOrange