Bookit

 

Met websites als weekendjeweg.nl, bungalows.nl en weekendjeweg.be biedt Bookit, met bijna een miljoen gasten per jaar, een gevarieerd aanbod van hotels en bungalowparken. Bookit is specialist op het gebied van korte hotel- en bungalow vakanties.

Voor Bookit heeft EcomStream een benchmark uitgevoerd op de bestaande online betaaloplossing ten behoeve van blijvend marktconforme tarieven. De opvolgende heronderhandelingen hebben direct een significante besparing opgeleverd ten behoeve van het operationeel resultaat van het bedrijf.

“Ramon heeft een geweldige consultancy job bij ons gedaan. Hij analyseerde ons contract met onze Payment Service Provider (PSP) en heeft ons inhoudelijk ondersteund om ons contract opnieuw te onderhandelen. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke besparing van >30% op onze jaarlijkse kosten voor onze betaaloplossing. Ramon levert vergaande kennis en inzichten wat ons enorm heeft geholpen. Ik zou zijn diensten aanbevelen aan iedereen die geld wil besparen met zijn betaaloplossing. Bovenal houdt Ramon zich aan zijn beloftes en hoeft niet¬†achterna te worden gezeten, hij is het proactieve type.”

Karel Vos – Managing Director

bookit.nl