Het offshoren van website optimalisaties wint aan populariteit.

 

Het is voor veel webwinkeliers een uitdagende klus om met succes de strijd met de marktleiders aan te gaan en “head-to-head” klanten te winnen en te behouden. De grote spelers domineren het gros van de markt en de webwinkeliers in het middensegment hebben vaak moeite om een goede boterham te verdienen.

De strijd is vaak niet gelijk. De marktleiders kopen de markt, hebben veel kennis en know-how, ogenschijnlijk onuitputtelijke budgetten, en voldoende medewerkers om voortdurend de winkel “on par” te houden.

De Nederlandse E-commerce markt is in rap tempo volwassen geworden. Marges staan onder druk, webwinkeliers in het MKB komen steeds vaker in zwaar weer en soms wordt het gehele assortiment dan maar naar een marktplaats verplaatst. Om dit tij te keren kan het offshoren van web development en -optimalisatie voor jou als online ondernemer een goede keuze zijn, het is tenslotte véél goedkoper.

Er is krapte op de arbeidsmarkt. Echter, er bevinden zich door de wet van de getallen meer goede webdevelopers buiten Nederland dan binnen Nederland. De kennis is ook daar van hoog niveau, en er is veel commitment om een hoge kwaliteit te leveren, tegen fors lagere kosten. Deze combinatie helpt jou als Nederlandse webwinkelier om je ideale webwinkel te realiseren met een optimale klantbeleving (zoals de marktleiders), en waarvan je altijd droomde maar niet kon betalen.

EcomStream werkt vanuit Nederland met geselecteerde webdevelopers in India en Oekraïne waarmee de Nederlandse markt wordt bediend en checkout flows worden verbeterd en betaalproviders worden geïntegreerd. De webdevelopers van EcomStream hebben een hoog kennisniveau en hoogstaande development kwaliteiten waardoor de Nederlandse webwinkeliers de kans krijgen om, met een geoptimaliseerde webwinkel, weer een goede boterham te verdienen. EcomStream levert een operationeel model dat ontzorgt en dat comfort biedt en is altijd de directe gesprekpartner om samen met de webwinkelier, uit oogpunt van een optimale conversie, de juiste vertaalslag te maken naar de Nederlandse E-commerce markt.

Toevoeging mei 2018: Lees ook dit artikel op Frankwatching over hetzelfde onderwerp.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Website laten ontwikkelen in het buitenland - Zo doe je dat vertrouwd - […] Waarom E-commerce outsourcing een goed idee kan zijn […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This
SSL Certificates