Het outsourcen (offshoren) van het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van E-commerce webwinkels en websites wint aan populariteit.

 

Het is voor veel webwinkeliers een uitdagende klus om met succes de strijd met de marktleiders aan te gaan en “head-to-head” klanten te winnen en te behouden. De grote spelers domineren het gros van de markt en de webwinkeliers in het middensegment hebben vaak moeite om een goede boterham te verdienen.

De strijd is vaak niet gelijk. De marktleiders kopen de markt, hebben veel kennis en know-how, ogenschijnlijk onuitputtelijke budgetten, en voldoende medewerkers om voortdurend de winkel “on par” te houden.

De Nederlandse E-commerce markt is in rap tempo volwassen geworden. Marges staan onder druk, webwinkeliers in het MKB komen steeds vaker in zwaar weer en soms wordt het gehele assortiment dan maar naar een marktplaats verplaatst. Om dit tij te keren kan E-commerce outsourcing voor u een goede keuze zijn, het is tenslotte véél goedkoper.

Er is krapte op de arbeidsmarkt. Echter, er bevinden zich door de wet van de getallen meer goede E-commerce developers buiten Nederland dan binnen Nederland. De kennis is ook daar van hoog niveau, en er is veel commitment om een hoge kwaliteit te leveren, tegen fors lagere kosten. Deze combinatie helpt een Nederlandse webwinkelier om zijn ideale webwinkel te realiseren met een optimale klantbeleving (zoals de marktleiders in zijn segment), en waarvan hij altijd droomde maar niet kon betalen.

EcomStream werkt vanuit Nederland met geselecteerde webdevelopers in India, Roemenië en Oekraïne waarmee het Nederlandse E-commerce MKB wordt bediend. Onze webdevelopers hebben een hoog kennisniveau en unieke development kwaliteiten waardoor de Nederlandse webwinkeliers de kans krijgen om, met een geoptimaliseerde webwinkel, weer een goede boterham te verdienen. EcomStream levert een operationeel model dat ontzorgt en dat comfort biedt en is altijd de directe gesprekpartner om samen met de webwinkelier, uit oogpunt van een optimale conversie, de juiste vertaalslag te maken naar de Nederlandse e-commerce markt.

Toevoeging mei 2018: Lees ook dit artikel op Frankwatching over hetzelfde onderwerp.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Website laten ontwikkelen in het buitenland - Zo doe je dat vertrouwd - […] Waarom E-commerce outsourcing een goed idee kan zijn […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This
SSL Certificates Secured By miniOrange